gayisokey

Is Your Joke Still Funny?

Kategori: Allmänt

Ungefär så här kan jag känna ibland när idioter gör narr av folk som lider av självskada. Har lust att trycka upp en arm i ansiktet - SHUT THE FUCK UP JAG SITTER PRECIS BREDVID DIG. ungefär så.
att man skär sig har inget att göra med att man låtsas försöka ta självmord så folk tycker synd om en, utan att man har sån jävla fucking ångest så man inte klarar det mer och behöver smärta.

Det är tex som när killar blir så jäääävla arga att dom slår i saker. Dom gör ju inte det för dom tycker det är kul? Nej, dom gör det för dom måste få ut ilskan genom smärtan. på smma sätt när man skär sig uppstår ett lugn inom en som dämpar ångesten som det dämpar ilska. Det är som att man fokuserar på smärtan ist för ångesten. När man hållit på med detta ett längre tag blir man till slut beroende. det blir ens vardag liksom.

Tyvärr var jag en av dom personer som blev beroende men inte fan skyltade jag med det? inte många vet om att jag ens någonsin skurit mig om man inte sett mina armar/ben. jag levde på långärmade tröjor och tusentals armband för att dölja det i ett och ett halvt år!!!!! tills jag en gång skar så djupt i handleden att jag trodde jag skulle dö, på riktigt vilket väckte mig till liv och verkligen började tänka. jag lyckades tillslut att klara mig ifrån att skära mig och sysselsatte mig emd annat. Fast ärren fanns ju såklart ortfarande kvar.. men jag insåg till slut att jag inte kunde gömma mig längre det skulle ju finnas där tills den dag jag dör. och nu har jag kunnat visa mina ärr öppet och varit fri från självskada i ett år.

Men iaf det jag vill få fram är att, snälla tänk efter innan ni skämtar om självskada. Folk kan ta åt sig även fast det bara är på skoj. 

OMG!!!

Kategori: Allmänt

Kom på väääärsta grejen!!!!!!
Min handledare på salongen heter Malin och varje gång jag sett henne har jag känt nånting weird. som att jag känner henne fast jag itne gör de toch försökt komma på varför det är så. så nu alldeles NYSS så kollade jag på fler gulliga klipp av Arizona och Callie så bah PLIIINNGGG. Hon ser ju för fan ut som en kopia av Arizona! alltså verkligen kopia!!!! ghaaaa helt sjukt. att jag inte kommit på det tidigare?

önskar att det var på riktigt!

Kategori: Allmänt


Är heeeeelt total förälskad i det här paret och har varit det enda från första början. dom är så hiiiimla sjukt fina tillsammans..åhh önskar att det var på riktigt!!

Falling in love is like getting hit by a truck and yet not being mortally wounded

Kategori: Allmänt

Helskotta vad jag är trött idag! halvt sov på bussen och var heelt frånvarande första tre timmarna på praktiken idag. Inte ätit på ca sex timmar när man kommer hem så bara kastar i sig maten :'D
Blev kinamat till middag idag, längesen jag åt det!

Imorgon så fyller gull ungen Carro 18 bast så ska på fiesta hos henne på fredag. sen drar ju hon och resten av folket som är över 18 till krogen så då drar jag och Mathilda vidare på en annan fest medans. och sen sover jag nog hos älsklingen min ofc!

På lördag ska jag förmodligen jobba kväll på krogen så man kan få ihop lite fickpengar! skulle sitta fint med ett par humör byxer jag droolat efter ett tag nu..

Photo: Kina mat :F http://instagr.am/p/RLA1D2i97A/

Praktiiiik var det ja

Kategori: Allmänt

Som sagt är jag på salong och praktiserar hela veckan! slutar inte fören kl sex så är hemma runt halv sju/sju och då gör jag käk duschar m.m så blir rätt sent osv så orkade inte uppdatera bloggen igår.

Igår så luncha jag på Berggrenska, blev en sallad med prosciutto skinka och annat gött. Fick även klippa och klistra lite, gjorde blandanant en slags vimpel lina där jag skrev 30% på alla L´oréal produkter. allt ska nämligen bort så kom gärna och köp produkter! :D annars så har jag bara gjort skitjobb som att städa, sopa, diska, tvätta, vika handdukar osvosv.. 

Har även beställt biljetter till mig och Sara! Vi ska nämligen till min mamma som bor i Skövde nästa tisdag-lördag. Åker redan ca 4 på morgonen så blir väl att dygna och sova på tåget ist! det tar ungefär 4-5 h så lika bra att sova.

Bilder från veckan :)


Paranormal Activity 4 Premiär

Kategori: Allmänt

I fredags så var jag på dubbel date med älsklingen Sara och Carro med Tobbe. Filmen var bara ca 1 h 20 min lång men faan vad bra den var! den var verkligen riktigt läskig och många chockscener med. Rekomenderar den verkligen! Sara följde med mig hem sen, livrädda såklart men underlättar ju lite att få kramas <3

Igår så var jag barnvakt åt lillebrorsan mellan halv sex och typ tolv, sara kom även och myste i soffan med mig och Frasse vid halv nio tiden.

Idag har vi vi bara slöat i sängen.

Imorgon så ska jag praktisera på Nygatan 9 samt resten av veckan. Är faktiskt skit nervös! ska jobba från 9-18 varje dag vilket är ovant för mig då jag oftast bara går halvdag i skolan.
Men hoppas att det går bra och att jag inte har sönder någonting haha.




Är ni lika långa?

Kategori: Allmänt

lisa Om: En bra dag
är ni lika långa?

Haha underlig fråga.. men nej jag är typ ett huvud längre än sara :)

If I Had a Rose For Every Time I Thought Of you, I'd Walk Through a Rose Garden Forever.

Kategori: Allmänt

jääklar vilken seg dag.. hade samhällskunskap tre timmar vilket kändes som att de aldrig skulle ta slut!!!
Sedan efter lunch så hade vi egentligen slutat men jag stannade kvar för att se när Carro klippte älsklingen :)
Blev så fiin såå :*

Sedan när vi sprang till bussen så insåg jag att ja tappat busskorthelvetet så det var ju bara att vända för att leta efter det ÖVERALLTT. Men sån jäkla tur var så hittade jag det tillslut, i klassrummet ofc haha..

fick öven vänta på min nästa buss i stan en evighet. Det var en brud som stirrade på mig genom rutan (jag hade redan gått på bussen och hon köade utanför) Alltså det såg ut som att hon såg ett spöke eller nånting!! as läskigt. Satte mig allra längst bak så sätter och sig såklart framför mig, på sidan lutad mot fönstret så hon lätt kunde fortsätta stirra på mig -.- Jag har inte en jäkla aning om vem människan är men det var riktigt obehaglig känsla och så sjukt nyfiken på varför hon glodde så förjävligt.

När jag skulle gå av bussen tillslut så fungerade tydligen inte dörrarna precis då utan bara dörren längst fram, jag lyssnade på musik så hörde inte att alla försökte ropa på mig men såg tillslut vinkningar i ögonvrån. När jag klev av längst fram så såg jag att folk pratade och att buss schaffören pratade med mig när jag gått av bussen. tog av mig ena hörluren men hörde knappt vad han sa, "gick det bra?" lät det som att han sa men är inte säker.

Åh dryg dag!! håller på att hungrar ihjäl också!

bilder på Saras hååår :D

Roliga bilder!

Kategori: Allmänt

f


En bra dag

Kategori: Allmänt

det här har varit en bra dag faktiskt. Jävligt trött imorse men annars så! haft praktsikt heeela dagen. Var i salongen på förmiddagen och sedan gjorde vi smycken i klassrummet på eftermiddagen. Så jävligt skön dag med andra ord!

Middagen var dock lite mindre nice då min sexåriga lillebrors klasskamrat åt med oss. Han pratade bland annat om att hans mamma är magsjuk så ligger hemma och spyr, om att skita ut maskar, att han ska sälja sin snart två åriga lillesyster så han kan köpa leksaker och använder väldigt.. "råa" ord man inte tror att en 6åring skulle använda haha!

 Fick bli en gammal bild på mig och älsklingen <3

Massa tips som gör din vardag lättare!

Kategori: Allmänt

Hitta borttappaade små saker som örhängen genom att trä på strumpbyxor över skaftet på en damsugare!


Ägg kartonger fungerar utmärkt för Julgranskulor!


Klipp av skaftet på en petflaska och trä på över en påse. Mycket lättare att hantera och använda flera gånger än att knyta!


Använd dessa (vad dom nu heter) för att hålla koll på sladdarna!

Pringles burkar är i perfekt längd för spagetti!

Rosettfläta och skum frisyr

Kategori: Allmänt

Varit i salongen näästan hela dagen förutom en stund på eftermiddagen så vi var i klassrummet och pratade om APL. tex Service Osv.


Kom inte riktigt igång i morse så bad min lärare att ge mig en uppgift. vilket var att göra fyra toffsar som skulle stå nästan rakt ut och bara använda ståltråd. Kan ju säga att jag aldrig tänker gör om det!!! Inte nog med att det är den fulaste frisyrer jag sett utan satan vilket pill, Ännu svårare att få ut det än fast det i håret nästa till och med haha.

Sedan på eftermiddagen fick vi se ett klipp där en tjej gjorde Rosettflätor som vi sedan skulle härma. Jag är inte direkt den "typen" som flätar sitt hår så har inte lärt mig inbakade flätor osv så bara det var svårt men sen skulle det vara tusen rosetter också'??  Ingen lätt dag eller :'D 
 
här är bilder på dom "fina" frisyrerna!


Klippt och Stylat My!

Kategori: Allmänt

Klippte och styla my idag och vi båda blev as nöjda med resultatet! :D vad som är före och efter bilder kan ni väl lista ut själv.. orkade inte skriva på bilderna haha.

Ni får gärna skriva vad ny tyckte om resultatet:)

Mysan bjuuuder!

Kategori: Allmänt

Kom ju på att jag glömt att berätta om dagen!!

Hade stil historia eller vad det heter och slutade halv tolv men stanna en timme med sara så hon slapp vänta själv innan hon skulle ha matte, och efer matten kom hon förbi mig en snabbis så hon slapp vänta i stan tre timmar. Åkte sedan ner till stan för att fika med Mysaaan! Och inte fan var det Mange som bjöd heller, utan det var ju världens underbaraste myyy :D blev "devil's cake" med kaffe latte - hasselnöts smak. Satt ritkigt fint de. Blev rastlösa efter att suttit på Wayne's i 1.5 timme så vi gick en promenad genom Bollan :)

När jag kom hem så gjorde jag irdning en ansiktsmask på:

Honung
Oliv olja
mjölk
kanel
malt haregryn!

Höfta lite bara men mest honung och havregryn så masken blir fastare :)
Suuper bra för huden att tvätta ansiktet med havregryn också!


HAHA....no words..

Kategori: Allmänt

Everyone Can Be Passionate, But It Takes Real Lovers To Be Silly.

Kategori: Allmänt

Är så sjuuuukt trött på mitt hår så jag nästan spyr.finns inget att göra med det..
Kan inte bestämma mig om jag ska klippa kort på sidorna och längre i mitten så man kan ha det bakåt ,eller om jag bara ska klippa till det så jag får som den blonda eller den svart håriga på bilderna.
Har sån jäkla beslutsångest så jag nästan blir arg :(

14-10-2012

Kategori: Allmänt

Vi har gått i samma klass sen vi började Ettan på Frisör. Vi har nu varit bästa vänner i ett år och träffats nästan vaarje dag. Kunde aldrig gissat för ett år sedan att vi skulle gå igenom allt vi har och det till slut skulle bli vi, men nu är det äntligen duu och jaag! :D älskar dig bästavän och flickvän <3
 

Marriage proposal

Kategori: Allmänt

Har kollat på massa frieri klipp på youtube. Åhh man blir helt varm i kroppen för det är så romantiskt!! 
Här är en av dem jag sett :)

They say we're too young to love, but maybe they're too old to remember.

Kategori: Allmänt

Åh det är så hiimla vackert!!!



50 first dates

Kategori: Allmänt

tänkte lägga mig tidigt idag men eftersom filmen "50 first dates" var på tv'n så var jag ju tvungen att se den.
Alltså det är säkert tredje/fjärde gången jag ser den här filmen men den är ju så himlahimla fin!!
snacka om äkta kärlek..
Rekomenderar den starkt för er som inte sett den.

Haha will totally do that!

Kategori: Allmänt

Any Advice On Being Single On Valentines Day!

Vart man kan köpa Humör jeans/chinos

Kategori: Allmänt

sara Om: Fattig
vart kan man köpa såna byxor? :O

Humör jeans/chinos finns att köpa på b.la. Junkyard, bubbleroom, ellos, zoovillage, hollywood och topstreetwear :D

Acne Killer

Kategori: Allmänt

Idag fick jag hem Acne Killer maskerna så nu har jag provat en! tyckte att det var as ballt att den var helt svart :D

Dock grina jag som en gris när jag skulle förssöka ta av den. Det borde stå varning om att man ska se till att absolut inte få på ögonbrynen eller annat hår då det gör SVIN ont att få bort från det ställena. Halva mina ögonbryn rök typ.. sedan gjorde det otroligt ont resten av ansiktet också vilket är ett stort minus..
Sedan stod det även att masken skulle "suga åt sig finnarna och rodnader" säger bara en sak, Bulllshit.
visst trodde såklart itne att det skulle suga ut sig finnarna på riktigt dåd et är helt omöjligt men hoppades på att det skulle bli en förbättring åtminstone. men det är absolut ingen skillnad på de jag har i ansiktet nu och rodnaden är nästan mer än innan... synd. spenderade liksom 400 så är det bara skit.

Det positiva är väl att jag blev sjukt len och man ser på masken att den tagit bort rejält med smuts och döda hudceller :)

Fattig...

Kategori: Allmänt

Någon snäll själ som kan ge en fattig skolstudent en peng så man kan köpa dessa välbehövliga byxor?
ÅÅh suger att vara fattig. Vill ha dessa soo fucking BAAD. så får välja, total pank en hel månad och få dessa läckra bysser eller ha pengar att köpa annat för men inte få dem... svårt val!!

Vart tycker ni, är det värt att vara pank en månad för dom här otroligt snygga Humör chinosen?

Inspirerande bilder

Kategori: Allmänt
















 
 

Biomys med den bästa&amp;lt;3

Kategori: Allmänt

Tjenamors!
Igår sov Sara här, vi myste i sängen till X-Factor och Ikväll så ska vi på bio,tror det var Taken 2 :D. Ettan är ju huur jävla sjukt grym som helst så hoppas verkligen att tvåan är minst lika bra, annars blir jag fan grinig.

Annars då? Hmm.. Har köpt 20 st ansiktsmasker för 400 kr som jag verkligen hoppas ger resultat! Har nästan bara hört positivt om de, bilder och info finns överallt på FB så det borde ju betyda att det verkligen fungerar! håller verkligen tummarna (y)

Förhoppningvis har de kommit på måndag så då gör jag ett inlägg om hur resultatet blev :)

Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan för info och köp :)

roligaste jag sett AHHAHAHAHA

Kategori: Allmänt

Tumblr_mbdqzejgsl1rbfnt7o1_500_large..the last we saw of Todd.

ÄNTLIGEN HEMMA!

Kategori: Allmänt

De flesta skulle väl vara lite ledsna över att få komma hem till kalla sverige igen men jag är såååå LYCKLIG att äntligen få vara hemma! Det här har seriöst varit den sämsta semestern jag någonsin varit på. Kan ju skriva mina dagar så ni förstår vad jag menar :'D

Kan börja med att berätta att jag fick min mens dagen innan jag åkte till Turkiet, bästa som finns att ha mens när man är utomlands <3 tror alla tjejer håller med mig haha..

Dag 1. Glömde min älskade Iphone på flyget...Första jag gör är när jag kommit till hotellet är att doppa fötterna i poolen utanför rummet för att se hur kallt det var (svin kallt) och min bror sprutade vatten mot mig med nån vatten pistol så jag började springa mot dörren in till rummet och gör då väärldens vurpa! fick ena solstols benet upp i armhålan, skjutdörrs spåret upp i hålfoten, slog i vaden plus skar upp sidan av foten vid lilltån på nånting så det rann blod fan överallt!

Dag 2. gick massage då massösen masserade på alla mina onda ställen och det var allt annat än skönt då jag var så jäkla öm från vurpan på båda fötter benet och lite här och var. sedan åkte jag vatten rutschkana och slog i skallen så jävla hård att jag blev helt yr och hade huvudvärk resten av dagen PLUS att jag somande i solen så brände mig som en gris.

Dag 3. Slogg huvudet i rutschkanan IGEN, hur lyckas man?? så fick ännu ondare och blev ännu mer yr sedan fick jag emnsvärk så var tvungen att gå till hotellrummet och ta värktabletter som inte hjälpte ett dugg. slutade med att jag låg och vred mig i duschen två timmar sen fick det räcka så försökte ta mig till sängen men så fort jag ställde mig upp höll jag på att spy så fick springa tillbaka till badrummet. lägga mig iskall och blöt på golvet och försöka hålla tillbaka kväljningarna.

Dag 4. Åkte på båt tur hela dagen från nio till fem på eftermiddagen. och jag blir väldigt lätt åksjuk. tydligen väääääldigt sjösjuk också så satt heela resan under däck med spy påse och mådde ANUS

Dag 5. var mulet heela dagen så blev inge solande alls då det var för kallt. började även regna frammåt kvällen.

Dag 6. spenderade hela dagen på rummet IGEN då jag var så fruktansvärt bakis att jag inte kunna äta eller nånting. Mådde så illa att jag var tvungen att tvinga mig till att spy. Det två värsta saker som kan hända mig är MENSVÄRK och SPY/MÅ ILLA och sjklart hände båda dem sakerna mig på semestern. har inte sytt på flera år då det är absolut värsta som finns. då kan ni tänka er hur dåligt jag mådde som tvinga mig sj att spy :'D

Dag 7. mulet nästan hela dagen igen plus att jag fortfarande mådde dåligt så spelade pingis och biljard med brollan tills vi åkte hem....

Så det var min hemska semester :D Här kommer bild bomb från veckan!