gayisokey

string..

Kategori: Allmänt

Åhfyfan hatar verkligen string! känner mig så naken om rumpestumpen, och helt seriöst  de som säger att det inte skaver i röven LJUGER! JEESUUS... har typ hundra par men bara använt typ 10 gånger i mitt liv haha.

skyldig en dejt.

Kategori: Allmänt

:) Om: chill kväll
Du är så äckligt snygg. Och du är fortfarande skyldig mig en dejt.. / 17 årig tös i västragötaland.

Nemen jahaja det säger du! vet dock inte vem du är då du inte skrivit namn så lite svårt att ge dig det jag är skyldig ;)

chill kväll

Kategori: Allmänt

Helloo guys! 

Just nu står jag i köket och letar recept på nån bra kladdkaka att baka tills my kommer hit! Är ensam hemma ikväll så blir nog att snacka, dricka lite och käka kladdkakan ofc ;)

The man behind the Mask

Kategori: Allmänt

Klicka :D grym låt

Åh fyfan vilken tung dag. Hade dock bara en lektion då vi gjorde ansikts masker av gips, ganska kul faktiskt.
Sen var jag en sväng till Valbo köpcentrum med Sara.

Igår så blev det ingen bloggning för jag kom hem senare än planerat eftersom My den jäveln bokstavligen facerapea mitt ansikte med smink, såg ut som en döskalle eller något liknande, gömde min sko & tröja så jag missa bussen hem haha.

Jag har börjat emd ett nytt spel vilket går ut på att man ska få 1 miljon klickningar på ett ägg som sakta knäcks. Den börjar på 1000 000 och ska ner till 0! Igår satt jag och nörda HELA DAGEN och kom ner till 900 000 vilket betyder att jag gjort 100 000 klickningar på endast en dag haha... vadå skaffa sig ett liv?


Haha tyckte den här var lite rolig!

Kategori: Allmänt

Sån tattuering ska jag skaffa mig!!

Kategori: Allmänt

ÅÅhh jag bara älskar tattueringar som folk har på insidan av läppen, tycker det är så coolt men ändå charmigt. Liksom inte skulle förvänta sig att man har en TATTUERING i munnen!.

Den otroliga vandringen

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar Chilinötter för hungrar ihjäl trots att jag åt bara för en timme sen.
Ska kika på "Den otroliga vandringen" nu  med nån ansiktsmask.
Har haft en ganska bra dag idag, tills mörkret faller på såklart. När man känner sig ensammast på hela jorden och man bara vill att någon ska krama om en. Men ingen finns där.

Hoppet dör alltid ut

Kategori: Allmänt

Här är dikten jag skrivit till teckningen jag gjorde i skolan :)Sin svettiga svaga hand söker handtaget på slottets starka muradörr,
rädslan omringar rikt riddaren att du strider emot precis som förr.
Att den röda rosens rikliga färg skall ristas bort av regnande rinnande förfallenhet
och att hjulets rotation skulle efter så lång tid byta håll är en obegriplighet.
Ändå är vetskapen om att snön till sommarens värme har i slutändan alltid förtynat,
med tiden har Hoppets hunger härsknat och de kittlande fjärilarna i kistan kiknat.
Riddaren ber för livet att hon skall öppna rutrostade dörren för han orkar inte banka mer,
Prinsessan litar inte på ord fast han står med bevis, att han älskar henne oavsett vad som sker.
Men hon vägrar låta riddaren komma in för att ge honom en enda chans,
Tänk att stå med beviset i hand för vad som skulle ge en evig kärleksromans.
Prinsessans tunna kropp pressat mot muradörren, kämpar som om det vore livet,
att den underbara riddaren är en lömsk bedragare är något hon alltid tar förgivet.
Men vem kan klandra hennes rädsla för att bli sårad då alla andra varit bluff,
den tappra riddaren samlar sina sista krafter för att göra en sista knuff.
Men det är lönlöst, dörren rör sig inte en millimeter, den rör sig inte alls,
utan Prinsessan vid sin sida orkar han inte leva mer, så han för snaran mot sin hals.


Vilka roliga kommentarer jag får nu för tiden!

Kategori: Allmänt

Anonym Om:
Ja kommer starkt ihåg att du sa till daniela att hon var tjock du va kanske 9-10år o hon var vansinne o så kom ja precis innanför dörren o hon säger jävla skitunge vi går upp. haha förlåt men bara tvungen att säga de..kommer så väl ihåg de nämligen.

Haha åh gud det kommer jag också ihåg! och sen stod/satt vi i trappen och jag var tvungen att be om ursäkt. Kommer dock inte ihåg varför jag så något sånt! Inte heller kommer jag ihåg någon av hennes vänner mer än pojkvännen :/ så du får gärna berätta vem du är, sjukt nyfiken!

Here We Go Again

Kategori: Allmänt

Tjabbalabbaaa!
Ja vad ska man säga, som några av er kanske redan vet så har jag och Sara gjort slut, igen.

Som jag sagt hela tiden så kan man inte gå i samma klass och ha ett bra förhållande. Det går bara inte, inte länge iallafall. Meeen eftersom att kärlek gör en korkad och man glömmer alla problem för en stund, så gick jag såklart med på ett försök. Vilket uppenbarligen inte var det bästa valet med tanke på att vi redan gjort slut två gånger.

Såå nu blir det förmodligen mer bloggning då jag har mindre saker att göra om dagarna, så det är någonting ju positivt!

Annars då.. Är ledig imorgon, som alla andra tisdagar ;) sjukt jäkla skönt. Så då tror jag Lucas<3 kommer förbi så jag kan klippa han. Vi ses knappt längre sen vi börja på Gymnasie osv så ska bli kul att tjööta lite.

Just det! den 18 feb så har jag halvtidsprov vilekt innebär att jag ska klippa och färga olika frisyrer osv. Så behöver någon att klippa (kostar inget) som har axellångt hår och vill klippa minst 2 cm (eller långt hår som vill klippa axel långt hår) den dagen. Så om du själv eller någon du känner har lust att sitta modell åt mig då så hör gärna av dig/er via Fb :)


 

Intressant kommentar!

Kategori: Allmänt

Maria Om: glömt svarat på en fråga!
Tack för svaret Ida. Det finns en anledning till att jag frågar. Jag träffade dej när du var 7 år och du gav fullt utslag på min gaydar men jag var själv inte alltför säker tonåring och lagomt itutad att barn bejakar inte sin sexuella läggning, så det kändes fel att se dej som gay. I korta drag. Vill du veta mer så får du fråga.

Ja men inga problem!:)
Gud vad jag blev nyfiken nu på vem du är! Tyvärr har jag inte en blekaste om vem du kan vara, eller jo det finns EN som jag vet hette Maria i tonåren jag träffa som liten, som jag tror är Gay! förmodligen är det inte du men vem vet. Du får gärna adda mig på FB och prata vidare, vill gärna höra mer om de du berättat :)

glömt svarat på en fråga!

Kategori: Allmänt

Maria Om:
Hur gammal var du när du insåg att du inte var straight?

Förlåt att jag inte svarat på din fråga! hade inte tid när jag läste den och sen glömde jag :/

Hmm skit svår fråga. jag har ju vetat nästan hela min uppväxt att jag inte var som alla andra. Som väldigt liten var jag sjukt kaxig och sökte ofta bråk med tjejer(så som pojkar gör när dom tycker om en tjej).
                       Jag visste inte varför egentligen utan kände bara ett starkt behov av att vara i närheten av den personen och ha kontakt och kände nån känsla som jag inte kunde sätta fingret på. Jag trodde att det var tvärtom, att jag inte tyckte om henne alls och därmed bråka och snacka skit. Men min absolut första och största crush jag haft var i min dåvarande bästa vän Sabine. Hon var jag kär i under flera år med det tog ca 1-2 år innan jag förstod själv att jag var just KÄR i henne. tror att det var någongång i femman/sexan jag förstod det på riktit.
                      Allt klickade till i min skalle ungefär i sjuan varför jag haft dessa konstiga känslor för tjejer som yngre och varför jag inte var intresserad av killar. När jag var liten visste jag ju inte ens vad homosexuell var för något, att det existerade. Man hade ju lärt sig att "flickor är kär i pojkar och pojkar i flickor. dom får barn tillsammans och skapar familj, punkt slut".


skit liv

Kategori: Allmänt

Såhär känner jag efter varje film jag sett. Under ca två timmar är filmen mitt liv och sen när den är slut känner jag mig bara så tom och har världens ångest för att jag är 17 snart 18 år och inte gjort ett skit med mitt liv.Minns när jag var kanske, 13-14 år och tänkte "Åh vad jag längtar tills jag blir 16-18 och få åka på festivaler festa ofta och bara ha kul hela tiden och leva livet". Men så blev det ju inte. Inte varit på en enda festival, festar typ aldrig, inte tränat på 2-3 år, äter skräp mat och choklad chips m.m på vardagar och bara skiter i mitt liv, skiter i min kropp. Bryr mig inte om någonting. Sen jag började på gymnasiet så bara släppa jag min ryggsäck och orkar inte lyfta upp den för att ta tag i allt jag borde.
                   Jag är en sån person som behöver en knuff i baken för att få saker gjort. när man var yngre gjorde ens föräldrar de mesta. Så som att fixa så man fick vara med på de sporter man ville, handla allt man ville ha, se till så man kom till HC om något var fel osvosv. Men sen jag fyllde 15 så sket dom fullständigt i mig och lagt all energi på min 7 åriga lillebror.
                   Nu får jag göra allting själv och då blir det inte gjort! Jag skiter i att träna för jag kommer aldrig iväg till gymet, jag äter inte nyttigt, jag skiter i att plugga. Som att jag gett upp livet. känner mig som en 80 åring som bara går runt iväntan på att dö. Går omkring varje dag med ångest, ånger och klump i magen för att man VET att det är bara att göra det. Bara att ta bussen till gymet beställa ett gymkort och börja köra, men skiter i det. tänker "nej gud vad trött jag är idag, gör det någon annan dag ist".

Och jag har ingen att skylla än mig själv. 

Vet itne vad jag vill säga med denna text, skrev bara av mig lite från alla tanker jag fick i skallen när jag såg den här bilden.

svar på frågor

Kategori: Allmänt

Beställde precis hem dessa snyggingar

Kategori: Allmänt

väntat så länge och letat som en dåre efter ett par snygga Humör brallor och n u har jag hittat par :D ville egentligen ha camoflerade men fanns inte i min storlek :(( men dessa är skit snygga de med :D

HAr beställt biljetter till mamma nu och pker imorgon runt kl 13:15. Älsklingen kanske kommer ner också på fredag/lördag :D:D

blääääää

Kategori: Allmänt


Ungefär som på bilden känner jag idag.. Ska iaf försöka få pappsen att beställa tågbiljett enr till mamma idag så jag kommer iväg någon gång! var tänkt att jag skulle åka redan igår eller idag men så blev det ju inte. Riktigt tung dag idag kände jag. allt är bara bläää!

spenderde iallafall nyår hos Sara där vi bara varit hemma och myst och ätit god mat :)